معرفی فلزات رنگین
فلزات رنگین عنوانی است که با گروهی از فلزات غیرآهنی و نحوه قیمت این محصولات (مانند سرب، قلع، قیمت سیلیکون متال، روی، نیکل، برنز، آلومینیوم، کروم متال و …) شناخته می شود. این نام در طول سال ها (به دلیل تنوع رنگ) بر این گروه گذاشته شده است. می توان گفت که این گروه شامل کلیه فلزات به صورت غیر آهنی می شود.
![](https://www.plaza.ir/wp-content/uploads/2022/11/all-kinds-of-non-ferrous-metals1.jpg)
طبق آمار حدود 90 درصد قطعات و تجهیزات ماشین آلات صنعتی و غیر صنعتی و مصنوعات و مستغلات آنها از فلزات آهنی ساخته شده است. در ادامه با آریا متال همراه باشید تا توضیحاتی در خصوص قیمت فلزات رنگین در اختیار شما قرار دهیم.
کاربرد فلزات رنگین
یکی از مهمترین دلایل استفاده از فلزات آهنی در کاربردهای مختلف صنعتی، استحکام بالای این فلزات و همچنین فراوانی آنها در طبیعت است. تمام فلزات به جز آهن و ترکیبات آن جزء فلزات غیر آهنی طبقه بندی می شوند. هر یک از فلزات سنگین در زمینه های مختلف صنعتی و تولیدی مورد استفاده و تولید قرار می گیرند.این طبقه بندی شامل انواع فلزات رنگین مانند آلومینیوم، مس، سیلیکون متال، قلع، سرب، روی، طلا، نقره، پلاتین و منگنز و آلیاژهای آنها می شود.
انواع فلزات رنگین، منیزیم متال
منیزیم متال یکی از مواد اولیه صنعتی است که به روش های مختلف قابل تولید است. هر یک از روش های تولید فلز منیزیم فرآیندها، ویژگی ها و مراحل خاص خود را دارد.
امروزه آلاینده های زیست محیطی به یکی از دغدغه های اصلی جوامع بشری تبدیل شده است. واحدهای تولیدی صنایع مختلف از جمله تولیدکنندگان اصلی آلاینده های زیستی هستند که آسیب جدی و قابل توجهی به طبیعت وارد می کنند. یکی از ویژگی های اصلی (منیزیم متال) حفاظت از محیط سبز است.
این فلز دارای خواص ویژه و منحصر به فردی است که کمترین آسیب ممکن را به طبیعت و محیط زیست وارد می کند. به همین دلیل بسیاری از صنایع و شرکت ها شروع به استفاده از منیزیم متال کرده و مواد اولیه قدیمی و سنتی خود را جایگزین آن کرده اند.از دیگر خواص ویژه و منحصر به فرد منیزیم متال می توان به بازسازی قوی و قابل توجه این عنصر اشاره کرد.
:: برچسبها:
انواع فلزات رنگین ,